Erfaringer med NADA’s akupunkturprogram

Det er alltid givende å få tilsendt erfaringer om det akupunkturprogrammet Retretten benytter. Det er stadig noe å lære fra en verden som ligger utenfor rusfeltet. Her er det en et hyggelig brev jeg fikk i dag

Hei Rita, ville bare dele litt erfaring ved NADA som du kan publisere

Har en dame som har leddgikt, har fått behandling i 4 mnd nå og har ikke tatt medisin en eneste gang siden behandlingen med NADA’s akupunkturbehandling startet. Vanligvis skulle hun vært veldig dårlig nå på høsten!!

Har satt akupunktur på en kvinne i 6 mnd før prøverørs forsøk, tidligere har hun vært stresset og kroppen har ikke vært samarbeidsvillig så hun har mislyktes, nå har hun stor produksjon av egg og det ser ut som om at dette skal gå over all forventning!!!

I sommer hadde jeg en dame som fikk akupunktut i 4 mnd, hun hadde astma, og allergi. Brukte mye medisiner ( allergi medisin, asmaspray +++ ) allerede etter 3 behandling kjente hun bedring. Hun gikk hele sommeren uten medisiner og fikk jevnlig akupunktur Dette er plager hun har hatt i mange år og det er første gang hun er medisin fri en hel sommer!!!! Migrenen forsvant også

Ville dele dette med deg så du kan skrive det videre, hadde jeg publisert hadde taushetsplikten min blitt svekket siden de fleste kjennner de fleste som jeg setter akupunktur på…. kommer det fra deg er det ikke lett å spore hvor dette er fra

Les også Dr. Beverley De Valios studie om akupunktur på kreftopererte

http://www.nada-norge.no http://www.acudetox.com http://www.nada-danmark.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *