Brev fra Zappa

936305_556026734449607_553976346_nOslo 25.06.13

Hei! Jeg heter Zappa og er en hund som snart er 70 år (9 menneskeår) og jeg har i den senere tid blitt alvorlig syk, jeg har fått gikt som er uhelbredelig men trodde en stund det var kreft jeg hadde fått! Det var ikke det, men gikt er like alvorlig alvorlig som kreft og jeg forbereder meg nå på å reise fra denne verden, til utopia hvor ingen levende har adgang!
Jeg vet at “Pappa” synes dette er vanskelig og jeg prøver så godt jeg kan og overbevise ham om at det er dette jeg vil, samtidig som jeg prøver å muntre han opp. Jeg kan se at han begynner å godta at jeg skal reise et sted hvor han ikke kan være med, ikke ennå iallefall. En dag så kommer også han dit, og da vil jeg vente på ham der.

Livet har vært godt å leve sammen med “Pappa” og jeg kunne ikke fått en bedre enn ham og jeg Elsker ham over alt i denne verden og nå skal jeg snart reise fra ham og alle de andre som har vært mine venner!
Jeg vil takke alle kjente og ukjente for de bidrag som har gjort Pappa i stand til å gi meg den pleie og smertelindring som har hjulpet meg i denne vanskelige tiden.
Tiden jeg har igjen skal jeg bruke til å gjøre Pappa glad og fortelle ham at vi kommer nok til å møtes igjen men før det må han fortsette på den veien han har startet på slik at han finner sin plass i verden!

Jeg vet Pappa Elsker meg, men jeg er redd for at sorgen kan bli tung å bære for ham når jeg drar så derfor vil jeg be dere, se litt etter ham slik at han ikke visner hen!
Da er det bare for meg å takke for tiden vi fikk sammen og si at jeg Elsker dere alle!

En kjærlig hilsen i fra Zappa

(Sender en stor takk for alle som bidro til kronerulling https://www.facebook.com/events/393870797389141/)

1 thought on “Brev fra Zappa”

  1. Eva Jeanette Linder

    Gud har også satt av et rike for dyrene – det står skrevet. Så vi møtes igjen. – Jeg vet for jeg fikk besøk av en hund en gang …som var død – jeg viste det ikke da , skjønte ikke helt hvem hund det var . Akurat som om jeg fikk en bekreftelse fordi jeg var i tvil….. Zappa har hatt et godt liv , da er det godt. . Vi trenger ikke sørge selv om man savner og minnes men heller glede oss til vårt neste liv…- der vi/jeg skal samle og bygge og leve i evig tid- med alle hundene mine ! Trallala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *