Dagen i dag

 

Foto: Rita Nilsen På miniutstilling med Morten Krogvolds workshopsdeltagere.
Foto: Rita Nilsen
På miniutstilling med Morten Krogvolds workshopsdeltagere.

Føler meg vanvittig heldig. Det å få lov til å møte så mange spennende mennesker som jeg gjør. Fra alle samfunnslag. Og alle som stopper opp og snakker med meg etterlater seg positiv energi. Sånn har det i alle fall vært i dag.

Jeg blir rørt over hvor hjelpsomme mange er. De vil hjelpe meg å løfte Retrettens arbeid frem i lyset. Fordi de opplever at det er viktig. Og det gjør meg veldig godt. Ikke for meg personlig, men for at flere som lider kanskje skal finne veien til oss og derfra til drømmene de har for sitt liv.

For meg personlig er det ikke nødvendigvis bare praktisk eller økonomisk støtte som oppleves som hjelp lenger. Det å bli lyttet til og få reflekterte svar og kommentarer er det største noen kan gi meg akkurat nå. Kunnskapstilførsel er også noe som bidrar til at jeg føler meg styrket.

I dag har jeg fått mye – men mest av alt så var det en del bekreftelser jeg fikk. Bekreftelser som har tatt meg over 40 år å få. I disse ligger det både sorg og lettelse. Trist at så mange med meg måtte lide, samtidig er det godt å vite  at mangt og meget ikke var personlig ment.

Dagen i dag har vært innholdsrik. Den har stimulert alle sansene mine og bidratt til at jeg føler at livet er et godt sted å være. Det er godt å kunne være tilstede i livet med alle følelser inntakte – med et hode og sinn som både mottar og deltar hvert våkne minutt. Tenk dette får jeg oppleve!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *