En stor takk

Foto: Rita Nilsen Transformasjon
Foto: Rita Nilsen
Transformasjon


Jeg takker for alle tilbakemeldinger jeg har fått på blogginnleggene mine. Nå som jeg skal ta det med ro og samtidig ikke har den beste konsentrasjon og hukommelse, så gjør det godt å ventilere for mangt og meget. Jeg blir selvfølgelig utrolig glad når jeg får tilbakemeldinger på at det jeg skriver gjør en forskjell for noen. 

På søndag skrev jeg en blogg til et med-menneske. I går kveld kom en ny sms fra han. Da hadde fått lest bloggen, Kjære venn og mottatt siste boka vår om  Retretten, rusomsorgs i praksis:

Aldri har ord truffet meg i sjelen som de til meg du skrev. Aldri har jeg følt meg mer sett og ikke alene…Noen vet jo faktisk hvem jeg er. Utrolig godt Rita, sola mi:) Føler meg ikke helt alene i denne mer og mer skremmende verden. Takk for boka og takk så utrolig mye for deg.

Største  klem i universet på deg. Mvh. lille fugl

Jeg ber deg som leser dette stoppe opp å tenke på hva som ligger bak disse ordene fra han som nå ligger veldig syk. Han som følte seg oppgitt av alle – og seg selv. Får behov til å minne både meg selv  – og andre – om at hvert enkelt menneske lever i sine liv 24 timer i døgnet og at all hjelp som gies må ha selvstendighet som mål…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *