Rosa sløyfe-aksjonen

imgres

Uff – det er ikke noe ok å høre på God morgen Norge, TV 2 i dag. Det er Rosa sløyfe-aksjonen i dag. Det er godt, men jeg kjente jeg ble redd når leder Anne Lise Ryel for brystkreftforeningen snakker om tilbakefall til kreften og om den som kommer tilbake er kronisk. At pasienten da får beskjed om at de skal dø av den- innen 5, 10 eller 20 år. Når man har fått kreft så kan man altså ikke være trygg på om man får tilbakefall. Må innrømme at dette ble en rå start for meg som står midt i det . Men hvem kan egentlig være trygg på at man ikke får kreft?

Jeg kan ikke spises opp av slike tunge tanker nå! Det går ikke! Da blir jeg bare demprimert og det igjen kan lede til noe som – for meg- er verre enn å død av kreft, nemlig tilbakefall til rusmisbruk. Jeg må holde fokus på dagen i dag som starter med å være litt sammen med mine medarbeider i  Retretten, intervju av Aftenposten, så møte med Mina Helene Hadjian og hennes Røverhuset – for de kriminelle , så hjem og rydde for fotografering av huset mitt som snart skal selges. Om ikke lenge skal jeg flytte nærmere mitt elskede Oslo og jeg lever i troen på at jeg en dag skal få komme hjem igjen. Med eller uten kreft. En dag av gangen

2 thoughts on “Rosa sløyfe-aksjonen”

  1. Når jeg leser det du skriver, Rita, hjelper det meg til å takle mine tunge tanker. Midt i sykdommen din – gir du håp til andre. Jeg har tro på at du blir frisk igjen – helt frisk! Vi trenger deg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *