NADA er ikke bare rus og psykisk syke – det er for mennesker

www.nada-norge.no
www.nada-norge.no

Hei Rita

Som jeg fortalte deg så hadde min far kreft, og jeg hadde lyst å prøve NADA på hna for å se om han kunne klare seg med mindre smertestillende medisisner og få litt bedre livskvalitet. Fra jeg var på kurs hos deg og frem til jul satte jeg nåler på han fra 1-3 ganger i uken. Av og til hadde han en uke med pause, for han ville se om han opplevde forandring i de ukene han fikk NADA. Han opplevde i starten at han fikk bedre søvn, men hadde problemer med å si om det hadde noen smertestillende effekt.

Nå var han av den gamle skole som mente at han måtte tåle litt, så å få han til å si fra om han hadde smerter var ikke lett… Men det vi rundt registrerte var at han orket litt mer de ukene han fikk NADA, han var lettere til sinns og pratet mer.

Han døde stille og fredelig hjemme i sin egen seng. For meg var det godt å gjøre noe konkret for å hjelpe han den siste tiden. Så tusen takk til deg som gav meg kunnskapen om NADA, slik at jeg kunne hjelpe en jeg var glad i når han trengte det som mest.

NADA = National Acupuncture Detoxification Association

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *