Et takkebrev fra en innsatt

 

Brev fra en innsatt

Dette er en takk fra den innsatte mange av FB-vennene til stiftelsen Retretten og meg   hjalp med skolebøker sist sommer.Det er slikt som gjør at jeg ikke gir opp jobben min uansett hvilke motarbeidelser jeg støter på. Kjenner jeg blir helt varm inne i meg med tanke på den muligheten denne unge mannen kan få når han kommer ut. Uten hjelp fra alle oss som støttet med noen kroner hadde hans liv sett veldig mye annerledes ut. Så tusen takk til alle støttespillere . Takk for at dere viser via handling at dere har tro på at våre mest utslåtte kan få en endring!!!

Hei Rita

Det har vært lenge siden sist. Jeg håper alt er bra med deg ut under omstendigheten, og at du har fortsatt strålende smilet med deg hele tiden.

Eksamensresultatene har kommet noen uker siden jeg er veldig stolt av karakterene er gitt at den situasjonen jeg befinner meg selv inn i. Jeg ønsker å vise deg karakterutskriften når du er her men det viser seg at du har vært opptatt i det siste.

Jeg ønsker å benytte muligheten til å si TUSEN TAKK!  for de bøkene du ga meg,  for ditt varme hjertet og din utrolig livshistorie. Du er en inspirasjon for meg.

Det ville være hyggelig om du kan videreformidle takknemlighet til alle som har hjulpet meg i forbindelse med pensumbøkene ser frem til at vi møtes igjen ta godt vare på deg selv.

Vennlig hilsen

xxx

Karakterene:

Grunnleggende matematikk og statistikk karakter A

Økonomistyring                                             karakter B

Bedrift og forretningssystemer                    karakterer C

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *