Du kan ta jenta ut av byen, men ikke byen ut av jenta…

Damstredet
Damstredet, min barndomsgate

.

Vi sitter her å teller ned …Om 10 timer og 30 minutter så kommer jeg hjem igjen. Om knappe halvt døgn skal jeg få bolig i Oslo igjen. Jeg kommer ikke helt dit hvor jeg drømmer om, men jeg får Oslo i min postadresse. Etter 15 år på rundtur i Sørum og Hedmark. Dette er mer enn jeg har våget å drømme om. Kjenner jeg at jeg er veldig rørt, ydmyk og vanvittig takknemlig.

.

Min slekt
Min slekt

.

Bernt Bull mobba meg litt for noen år siden. Han var nokså skuffa over at jeg som var 13 generasjon Oslo-borger hadde flyttet ut. Min mors slekt på farsiden kan føres tilbake til Gudbrandsdalen , men første sikre slektsmedlem er født i 1640 på Aasen gård, Sinsen i Vestre Aker i Kristiania og giftet seg den 19. Juni 1670 – og siden har vi vært her. Kjenner meg stolt av dette og er også veldig glad for at jeg skal komme hjem igjen. Om jeg noen gang kommer tilbake til mitt barndomsdistrikt i Oslo vet jeg ikke, men er det noe jeg har lært så er det ALDRI og si ALDRI…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *