Flashback

 

Et lysglimt i tåka

Utstøtt. Ikke velkommen og ønsket. Tydelig tegn som viste deg det hvor du hører hjemme. Ute i mørket hvor ingen ser eller hører deg. Veien du skal gå i livet må du selv finne. Uten guide går det meste galt.

Det var tause kamper ingen visste om som måtte kjempes i håp om det gode. I håp om å få noe annet enn vredens oppmerksomhet. Et sinne som rammet hardt, men som aldri etterlot seg noen synlige bevis på de slag som nesten slo livsgnisten ut av sjelen.

Når timen  var der og det skjulte kom til overflaten var det uansett den med livets dårligste odds som måtte bøye nakken. Det hjalp ikke for hva kampene var kjempet eller årsaken til ord som var blitt  uttalt. Ens eget forsvar ble til øksen på huggestabben.

Det er dager og hendelser da slike opplevelser vekkes til livet…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *