Takk for at du er i mitt liv

Julehilsen fra Rita.jpg

Det er godt å sitte alene en tidlig morgen og reflektere litt over året som har gått. Jeg har sendt mitt julekort til dem som viste at de var der for meg når jeg ble syk i sommer og høst, og hvor jeg trengte støtte og trøst aller mest.

Fra dypet av mitt hjerte vil jeg takke alle dem  som holdt meg i hånda da jeg slet på personlig plan samtidig som det var store utfordringer på jobben. Frykten for at styret i Retretten ikke skulle orke mer belastende arbeid og at mine medarbeidere skulle miste jobben sin og brukerene som klorer seg fast til livet plassen sin,  holdt på å spise meg opp.  Senvirkninger av kreftbehandlingen og en hardt prøvet og sliten psyke bidro til  at hele meg ramlet sammen.  Frykten jeg kunne lese i blikket til mannen min når han så hvor nede jeg var, gjorde ikke situasjonen bedre.

Nå som jeg sitter her og tenker igjennom mye av det jeg opplevde, så kan jeg se at de som neste lyktes med å ødelegge livet mitt, til noen av mine medarbeidere sitt og alle dem som står oss nær, skulle også  fått denne julehilsen min. Disse har lært naive meg mye. En er lærdom jeg tar med meg og som jeg forhåpentligvis med tiden kan si har vært med på å beriket mitt liv. Jeg har jo mange  erfaringer på at mine mørkeste og tyngste opplevelser kan komme mange til gode og det er for meg en god tanke her jeg sitter i dag.

En tilbakemelding jeg fikk av julehilsenen som jeg tar med meg videre er: 

Du er et flott menneske, en utrolig god venn, og jeg er rett og slett glad i deg! Husk at du må bare spørre hvis det er noe. Takk for flotte ord! Ha en super jul og ikke la ekle mennesker ødelegge for deg og dine!

Du har flere venner enn motstandere 🙂
I dag skal jeg ut på julelunsj med en venninne, om noen dager møter jeg min elskede mann igjen og jeg skal ha min sommerferie med han slik jeg pleier hvert år.. Vi skal kose oss med familien i USA og det er vår første jul som besteforeldre. Så igjen, tusen takk du som har vært med på å gi meg det livet jeg har i dag. Takk for at du er i mitt liv!

(julehilsenen min har også gått til noen som har heiet fram Retretten og vårt arbeid)

4 thoughts on “Takk for at du er i mitt liv”

  1. Rita Lindholm Lund

    Å så vakkert❤️❤️ Gjør godt å få noen sånne meldinger. 2017 var et tøft år fylt med mye capri. 2018 blir noe helt annet. Gleder meg til å ta fatt på det.

    Tusen takk for at du er i mitt liv også. Kun alt det beste for deg og riktig god jul Varm klem fra Meg🌺🌺🌺

    Sendt fra min iPad

  2. Kjære Rita, jeg ønsker deg en riktig god ferie sammen med mannen i ditt liv og resten av familien. Og så ønsker jeg deg alt mulig godt for 2018 og alle år fremover. Vi trenger deg, dine erfaringer og din kunnskap i mange år framover!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *