Det hjerte er fylt av…og så videre

Feriebilde

Ferie og jeg har virkelig tatt ferie – så langt. Noe jeg opplever som ferie i alle fall. Det er ingen vekkerklokke som ringer om morgenen, ingen møter som skal gjennomføres, ingen oppfølging på sosiale medier –   nå går alt i mitt tempo. “Slow motion” . Noe jobbing er det selvfølgelig siden jeg har tjenestetelefonen for Retretten og må besvare mail  følger noe av min vanlig hverdag med på tur. Så langt  har vært  telefoner fra pårørende, innsatte i  fengsel og fra noen med en skjør nykterhet  som klorer seg fast i håp om å få oppleve en rusfri jul sammen med sine nære og kjære.

Jeg tok  med meg noe litteratur,  strikketøy og fotoapparatet for  å slappe helt av – koble ut mest mulig. Nå er  det jo sånn at det hjerte er fylt av flyter munnen over med. I mitt tilfelle er det plass til mer før noe flyter over – eller at jeg ventilerer så mye at det stadig blir plass til mer. Uansett så jeg har valgt med meg bøker som kan tilfredsstille  min nysgjerrighet om årsak og virkning hos mennesker som har havnet et sted i livet de ikke vil være.  Dette blir en spennende ferie med en helsebringende avkobling tror jeg.

6 thoughts on “Det hjerte er fylt av…og så videre”

  1. Hei Rita, nå kan du lure på hvem jeg er, men det er det ingen som vet. Jeg liker det dere gjør i Retretten og alle deres gode tanker. Stå på videre med alt det gode arbeidet. Vi ses snart, jeg vet det, men ikke du, klem fra fengselsfuglen 🙂

  2. Jeg skal følge deg, men jeg får ingen mulighet til å kommentere innleggene dine på siden din. Nå har jeg lest noe av det du skriver og kjenner igjen mye av det. Lykke til med videre skriving – jeg skal lese så ofte jeg har tid

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *