Det hjerte er fylt av…og så videre

Feriebilde

Ferie og jeg har virkelig tatt ferie – så langt. Noe jeg opplever som ferie i alle fall. Det er ingen vekkerklokke som ringer om morgenen, ingen møter som skal gjennomføres, ingen oppfølging på sosiale medier –   nå går alt i mitt tempo. «Slow motion» . Noe jobbing er det selvfølgelig siden jeg har tjenestetelefonen for Retretten og må besvare mail  følger noe av min vanlig hverdag med på tur. Så langt  har vært  telefoner fra pårørende, innsatte i  fengsel og fra noen med en skjør nykterhet  som klorer seg fast i håp om å få oppleve en rusfri jul sammen med sine nære og kjære.

Jeg tok  med meg noe litteratur,  strikketøy og fotoapparatet for  å slappe helt av – koble ut mest mulig. Nå er  det jo sånn at det hjerte er fylt av flyter munnen over med. I mitt tilfelle er det plass til mer før noe flyter over – eller at jeg ventilerer så mye at det stadig blir plass til mer. Uansett så jeg har valgt med meg bøker som kan tilfredsstille  min nysgjerrighet om årsak og virkning hos mennesker som har havnet et sted i livet de ikke vil være.  Dette blir en spennende ferie med en helsebringende avkobling tror jeg.

6 kommentarer til «Det hjerte er fylt av…og så videre»

  1. Hei Rita, nå kan du lure på hvem jeg er, men det er det ingen som vet. Jeg liker det dere gjør i Retretten og alle deres gode tanker. Stå på videre med alt det gode arbeidet. Vi ses snart, jeg vet det, men ikke du, klem fra fengselsfuglen 🙂

      • Takk i like måte. Jeg har kost meg med familie og barn i julen. Deilig med noen dager fri!

  2. Du må følge bloggen min da Rita, og kommenter gjerne du som har litt på hjerte rundt temaet «Fengsel dag for dag . blogg»

  3. Jeg skal følge deg, men jeg får ingen mulighet til å kommentere innleggene dine på siden din. Nå har jeg lest noe av det du skriver og kjenner igjen mye av det. Lykke til med videre skriving – jeg skal lese så ofte jeg har tid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: