Helt fri i dag…

Humla suser kopiSkal jeg få gjort alt som trengs å gjøre må jeg ta kvelder, helger, ferier og helligdager til hjelp. Timene i ordinær arbeidstid strekker rett og slett ikke til.

En del av det jeg gjør gjør jeg med tanke på at bevilgende myndigheter skal forstå hva vi faktisk gjør i Retretten for brukergruppa vår: alkoholikere, narkomane, medikamentmisbrukere, straffedømte og pårørende samt andre som sliter med en destruktiv livsstil.

Hva opplever jeg? Jo de få som sier noe sier gjerne: Vi må få nye tilbud på banen og da må dere gamle blø… (Les: dere som har tilegnet dere den nødvendige erfaring og tillit fra brukerene må settes på benken)

Det vil si at tilliten til de som sliter har økt, vi fått mer og gjøre og byråkrater kutter i bevilgningene for å gi plass til nye og uprøvde prosjekter til er gruppe mennesker med svært sammensatte utfordringer.

Det er bare et annet sted i samfunnet jeg vet de setter uerfarne og ufaglærte til viktige arbeidsoppgaver…De tar også svært sjeldent helt fri. Men i dag da tar i alle fall jeg 100 % fri og la livet går sin gang…

 

 

2 thoughts on “Helt fri i dag…”

 1. Sigrid Marie E. Refsum

  Ja, slik virker det når nye prosjekter er mer interessante enn de velprøvde og velorganiserte. “Hva er det som fungerer?” – klokt spørsmål fra en rydde-ekspert.

  Hvorfor må kruttet oppfinnes pånytt hele tida?

  Sendt fra min Windows Phone
  ________________________________

 2. Hello,

  My name is Jessica and I work for Max Exposure, an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
  If you are interested, please let me know and I’ll provide you with more details.
  Hope to hear from you soon.

  Jessica S.

  Account Manager

  jessica.sundt@gmail.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *