Uka’s refleksjon: Et hvert liv har alltid en stor verdi – for noen

I skyggen av din smerte, av alle våre tårer, skal nye liv få vokse frem i tråd med dine ønsker.

I går var jeg på en fantstisk konferanse , Holtskogkonferansen, hvor jeg fikk oppleve noe så sjeldent at samtlige foredragsholdere virkelig hadde et liv styrt av sin lidenskap. En lidenskap som beriket langt flere enn dem selv på mange områder og langt utenfor dems nærmeste omkrets og land.

På kvelden fikk jeg møte 60 damer som også brenner for å gjøre verden til et bedre sted for flere enn sine egne. På ulike måte vil de skape et bedre liv for kloden vi alle lever på.

Samtidig som jeg fikk ta del i alt dette håpefulle og oppmuntrende fulgte jeg din kamp mellom liv og død i mitt indre. Du vakre, vakre unge sjel.

For noen uker siden var jeg så heldig at fikk jeg ta del i dine drømmer. Med stjerner i øynene og med den samme entusiasme jeg fant hos foredragsholderne i går, tok du meg med inn i det du ønsket å vie livet til nå. Igjennom ord og handlinger viste du at dette var noe du virkelig mente av hele ditt hjerte. Du reiste mange hundre mil for å styrke din kompetanse på det felt du mente du kunne påvirke mest. På inn og utpust snakket du deg varm om hvordan du ville skape et tryggere lokalmiljø for barn og unge. Du ønsket så inderlig at de skulle slippe å havne i det samme helvete du selv hadde vært. Du så for deg hvordan du kunne være med å forhindre at de som alt hadde falt utenfor skulle måtte gå de uendelige rundene som hadde ført deg tilbake til et utgangspunkt ingen drømmer om å havne.

I dag forlot du oss. Men du skal vite vi er mange som skal videreføre det du ønsket for barn og unge i risikosonen. Din bortgang skal ikke være forgjeves så lenge jeg lever. Tusen takk for alt du delte med meg og alle de andre som var heldig å gå i ANTA-kurs og Support’n sammen med deg. Du kjære, kjære umistelige menneske.

Mine tanker går til din familie, nære og kjære

4 thoughts on “Uka’s refleksjon: Et hvert liv har alltid en stor verdi – for noen”

  1. Må ta meg sammen og komme meg med folk. Dette kom som en bombe, ligger helt utslått, ikke noe blivende sted . Takk for det fine du har delt ♡ alt er bare så vondt .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *