Et vitnesbyrd fra ett liv

Foto: Benedikte Ugland

Når det blir trøkk fra mange kanter mister jeg fokus. Denne kvinnen minner meg på noe svært viktig. Må bare si: Tusen takk for hjelpen…

” Kjære Rita en ting må du love meg og huske på! Tenk på hvor mange liv du har reddet på grunn av din medmenneskelighet for mennesker som sliter. Kunnskapen du deler og ANTA kurset som gir et leveverdig liv. Dette er livreddende kunnskap. Bak hver misbrukere er det familier som slipper frykt, barn som slipper og være redde.  Gjennom årene har jeg også sett mange av mine venner komme tilbake til livet på grunn av hjelpen de har fått av deg. Den er verdifull for hele familien i generasjoner.  Jeg selv har fått kontakt med tre barn og to barnebarn og har en fin. Leilighet og et trygt liv😍

Etter mange år på institusjoner for rusbehandling var det din kunnskap om avhengighet og mulige bakenforliggende årsaker som gjorde at smerte, utrygghet og angst som satte som en smertefull klump i bryste og som med ANTA-kunnskapen forsvant. Da kunne jeg ta fatt på livet. Løfte blikket og være meg

Så TAKK kjære Rita vet ikke hvor jeg hadde vært i dag uten den hjelpen jeg har fått. Kanskje død eller at jeg enda hadde hatt et liv på gata som narkoman. Gudskjelov får du fortsette din jobb gjennom IOGT og nå får du jobbe spredt utover landet så flere får tak i kunnskapen det er stort.

Må jo si IOGT og er heldige som fått deg med på laget og at jeg fremdeles kan ha kontakt med deg. Livet jeg hadde før vil jeg ikke ha tilbake. Det er som jeg sa vært fylt av smerte, angst, utrygghet og ingen glede. Mange meg med har det sånn i dag og når jeg ser du skal ha ANTA-kurs rundt om i Norge vet jeg at en dag skal de få leve et liv rusfri med familien sin også. Så Rita lov meg igjen huske at den kunnskapen du gir redder liv barn og familier. Ikke bry deg om dem som snakker stygt om deg eller lager problemer. Vi er mange som vet hva som bor i deg.  Det er sååå stort TAKK 🙏❤️👍”

—————————- X——————————

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *