HELT GRATIS

Det surrer mange tanker i mitt hode. Ikke så rart for jeg snakker med flere som også har hundrevis av tanker i sine hoder.

Et smil, et par minutter hvor en kan være der for noen som står litt fast i sine tanker, gir næring for sjela. Ikke bare den som som står fast, men også for den som lytter. Tenk HELT GRATIS får man et nytt perspektiv på livet.

Mye blir tatt forgitt, men det er ingenting som gjør seg selv. Noen har alltid igangsatte det synlige. På godt og vondt. Det er stort å tenke på – når en har energi til det

I går var mannen min og meg på en kjøretur, det å se alle de gule åkrene, som ligger som tepper av gull, gjør noe med meg. De viser tiden som har gått fra frøet som ble sådd av bonden i våres, sommeren som det har fått vokse seg til å bli et viktig næringsmiddel for oss og nå skal de snart komme på vårt bord i en eller annen versjon. Livets gang med hjelpende hender på veien.

Men i går følte jeg en enorm glede ved å få se dette vakre landskapet. HELT GRATIS, gir naturen meg en lykkefølelse med alt det vakre den har å vise meg. WOW – mektig!

Men for å oppleve dette må jeg sette en fot foran den andre – sette meg selv i bevegelse – i stillestans skjer ingenting.

God søndag 🧡

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *