SE DE NÆRE

Nå er det sommer og sol, latter og glede som fyller i de fleste at de lyse timer i døgnet. For mange, men ikke alle føler glede uansett hvilken årstid og tid på døgnet det er. Men de klorer seg fast i HÅPET.

I dag går mine tanker til alle dem hvor de tunge tanker og følelser tok overhånd. Til alle dem som falt ut i misbruk igjen. Til alle dem som i dag prøver et rusmiddel for første gang for å våge og møte dems virkelighet. Til alle dem som fødes inn i misbruk og til alle dem som forlot oss som etterlater et vitnesbyrd om at livet ble for tøft.

Spesielt går tankene mine til sønnen og datteren som mistet sin far, til kona som mistet sin ektemann, til mor og far som mistet sin sønn, til søsken som mistet en bror, til venner, bekjente og kollegaer som mistet en som betydde mye i deres liv.

     Trenger du noen å snakke med?

Kontakt med disse:
Mental Helse Hjelpetelefonen: Tlf.116 123 
Kirkens SOS: Kirkens SOS:  Tlf. 22 40 00 40 
Vold eller overgrep i nære relasjoner: Tlf 116 006 
Seksuelt misbrukte: Tlf.800 57 000
Røde Kors sin tjeneste for deg under 18 år: Telf: 800 333 21. 
Alarmtelefonen for barn og unge: Tlf 116 111.
Akutt selvmordsfare: Tlf. 113 når det er akutt og står om liv.
Ring legevakt:  Tlf. 116117 for akutthjelp.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *