Steg som er tatt

Uansett hvor langt jeg når, så er det her jeg er hver dag jeg våkner…

Hver dag er ikke en dag hvor jeg er fylt med takknemlighet for at jeg våkner opp, men det har vært flere dager jeg har kjent på en frihetsfølelse. En frihet til å kunne ta valg, som ikke var mulig da jeg levde på en måte som var selvdestruktiv. Det dreide seg om å fjerne meg med alkohol og andre midler som kunne bedøve og ro meg. Nå jeg først hadde startet inntak var det som at jeg var ute av stand til å avslutte «festen». Jeg ble jeg fanget av midlet eller metoden, og stoppet ikke før kropp og psyke ikke orket mer.

Jeg sluttet aldri å leve på en destruktiv måte, men lette og leter etter muligheter til å slippe å leve i utakt med mine egne verdier og ønsker for livet.

CV min leser dere (link til cv)

Copyright © Rita Nilsen . All Rights Reserved. 

Book Your Free Session Now

Enter your email below and we'll contact you to arrange your free session

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close