Steg som er tatt

Uansett hvor langt jeg når, så er det HER jeg er hver dag jeg våkner…

Hver dag er ikke en dag hvor jeg er fylt med takknemlighet for at jeg våkner opp, men jeg er takknemlig for friheten jeg har i dag. En frihet til å kunne ta valg, som ikke var mulig da jeg levde på en måte som var selvdestruktiv. Tidligere handlet det om å fjerne meg fra livet med alkohol og andre midler - midler som kunne bedøve og gi ro. Problemet var bare at når jeg først  startet inntaket var  jeg var ute av stand til å avslutte «festen». Jeg ble jeg fanget av midlet eller metoden, og stoppet ikke før kropp og psyke ikke orket mer.

Jeg har aldri hatt noen tanke om å slutte  å leve på en destruktiv måte, men vil finne muligheter til  å leve i takt med mine egne verdier og ønsker for livet.

CV min leser dere her.


Copyright © Rita Nilsen . All Rights Reserved. 

Book Your Free Session Now

Enter your email below and we'll contact you to arrange your free session

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close